Books

Concerto Books

Forty Tracks > Jan Donkers

 

In Bambalam neemt Jaap Boots de lezer mee op een opwindende poëtische trip langs zijn rock-‘n-roll-dromen, -fantasieën en -ontmoetingen. In toegankelijke gedichten en met soepele stijl laat hij zien hoe artiesten als Jerry Lee Lewis, Tom Waits, Martha Reeves, Nick Cave, David Bowie, Iggy Pop en Bruce Springsteen maar ook bands als Echo & The Bunnymen, The Smiths, Oasis en AC/DC de soundtrack van zijn leven vormen.

Jaap Boots > Bambalam

Songlife – Gerrit de Jager

Welk liedje roept herinneringen bij je op? Gerrit de Jager (o.a. bekend van de strips De Familie Doorzon en Zusje) verhaaltekent in Songlife over liedjes die in zijn hoofd zijn blijven vastplakken aan bepaalde gebeurtenissen in zn leven.

Het boek is volledig met de hand geletterd en wordt afgewisseld met portretten van De Jagers idolen en grappige stripjes waarin vader en dochter bakkeleien over elkaars muziek.

Songlife

Gerrit de Jager (one of Holland’s most popular and productive comic artists) is known for his satirical graphic sitcom Doorzon, a successful parody of the typical Dutch modern family life. In Songlife he draws his life in songs that stick to important events.

 

 

Victor Meijer – Crocodile Charley

 

Wanderwelle & Floor van het Nederend – De Duizendpoot


Uiltje Engnek – Edwin Hagendoorn


<
>